Keurslagerij Tom van Egmond

Verstand van lekker vlees

Elke Keurslager is verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop. Wij kiezen voor kwaliteit en voor aansprekende vleesconcepten": traceerbaar van boer tot bord en geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke wijze. Lokale vleesconcepten genieten de voorkeur, maar daarnaast hebben we ook voor verschillende buitenlandse concepten gekozen. U leest hier het waarom van onze keuze.

Lekker veelzijdig

Lekker veelzijdig

Met kip kun je alle kanten uit. Neem onze gegrilde kip, of een lekker gekruide kip uit de oven, gemarineerde kipsaté of zacht gestoofde coq-au-vin. Maar wat bepaalt nou de smaak en de kwaliteit?

Mals lamsvlees

Mals lamsvlees

Weinig soorten vlees zijn zo mals als dat van een lam. Maar wat maakt lamsvlees zo mals? Het creëren van de juiste smaak en textuur van vlees begint bij de keuze voor het ras. Ook het juiste voer is essentieel.

Wild en kalkoen

Wild en kalkoen

Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment wild geselecteerd. Hert en wildzwijn komen vers van de Veluwe. Verder bestaat ons assortiment onder andere uit: haas, konijn, parelhoen, eend en fazant.

Subtiel en fris van smaak

Subtiel en fris van smaak

Subtiel van smaak en zacht van structuur: kalfsvlees heeft een onmiskenbaar karakter. De smaak is nog niet zo vol als van volwassen runderen, maar wel duidelijk aanwezig.

Black Angus rund

Black Angus rund

Aberdeen Angus runderen grazen op de Schotse hooglanden. Black Angus is de zwarte variant van het Aberdeen Angus ras. Door rijping krijgt het een intensieve smaak.

Vlees van Livar

Vlees van Livar

Bijzonder varkensvlees: de smaakvolle rijkdom van het Limburgse kloostervarken. Bij Abdij Lilbosch in Echt worden varkens al meer dan 100 jaar op dezelfde manier gehouden.

Keurslagerij Tom van Egmond

Herenweg 36
1715 EH Spanbroek
0226-351434

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten